magyar-hegymaszo-oktatok-2

A MAHOE és Barátainak évzáró PÓK-találkozója

MEGHÍVÓ

A MAHOE és Barátainak évzáró PÓK- találkozójára


Szeretettel meghívunk Téged és barátaidat, barátnőidet a MAHOE 2016-os év záró bulijára (PÓK- találkozó), valamint a mászó évet ünnepélyesen lezáró Utolsó Dülferre!

Időpont: 2016. december 10-11., szombat-vasárnap
Helyszín: Bükk-hegység, Szentléleki turistaház
Találkozó: 10-én, szombaton 10:00-kor a házban

Megközelítés:

 • Autóval: Miskolc felől a Hámori-tó jobb oldalán haladva Bánkút irányába. Szentlélek tábla után azonnal balra kell fordulni a házhoz. Eger felől Szilvásváradon keresztül Mályinka Szentlélek útvonalon.
 • Gyalog: Miskolc, papírgyári busz végállomástól a piros jelzésen. Garadna vasút állomástól a sárga +, majd a piros jelzésen.

Költségek: Regisztrációs díj: 3500 Ft. (Fizetni mindenkinek kell). A díj tartalmazza a szállást és a vacsorát (tartalmas két fogás). A költségek fennmaradó részét (kb. 2.000,- Ft.), az Egyesület fizeti. Ha valaki csak vacsorát vagy csak szállást kér: 2.000,- Ft.

Szállás: Hálózsák feltétlenül kell. (Célszerű matracot is hozni, mert lehet, hogy többen leszünk, mint ahány ágy van.) Ha valaki ágyneműt igényel, azt plusz költségért megteheti. A házban villanyvilágítás, meleg vizes zuhany és központi fűtés van. Működik büfé, de hozott anyagot is lehet fogyasztani.


Program

Szombat:

 • 10:00 Érkezés, helyek elfoglalása. (Minél előbb jössz, annál jobb szobában alhatsz.)
 • 11:00 Túrák a környéken. Mászási lehetőség legközelebb a Köpűs-kövön és az Örvény-kövön van.
 • 16:00 Utolsó Dülfer a turistaház közelében. „Dülfer-ruhát” érdemes hozni.
 • 18:00 Vacsora: Ha valaki vegetáriánus, szóljon előre.
 • 19:00 Éves egyesületi eredmények értékelése, legaktívabb tagjaink jutalmazása, vetítés (maximum 10 db legjobb kép 1-1 túráról)
 • 20:00 Vetélkedők, a még nem ismert összetételű mókacsapat szervezésében, utána nótázás, diszkó igény szerint, kifulladásig.

 


Vasárnap:

 • 8:30 Reggeli
 • 9:00 Hazautazás vagy túrázás.


Egyéb információk:


 • A részvételi díjat november 30-ig előre kérjük befizetni. Ingyen biwakra nincs lehetőség. Kérjük, hogy aki jönni akar, minél hamarabb regisztráljon, mert a létszámot fontos lenne tudnunk. Vidéki és akadályoztatott tagjaink a helyszínen is fizethetnek, de előzetes jelentkezést mindenféleképpen kérünk.
 • Szeretnénk időben kezdeni a programot, hogy legyen mindenre elég idő. Ezért kérek mindenkit, hogy igyekezzen minél hamarabb odaérni. A Dülfernél már legyen teljes a létszám. Minél többen vagyunk, annál jobb a buli!
 • Ez a ház egy hagyományos turistaház, személyzettel. Kéretik tisztességesen viselkedni.


Jelentkezni lehet: Pelikán Istvánnál a klubban személyesen, vagy e-mailen

Telefon: 30/922-72-46, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb információk: Pelikán István Telefon: 30/922-72-46, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Budapest, 2016. szeptember 28.

Elnökség
Number of Comments:

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Elõzõ Következõ
Lavinaismereti tanfolyam

Lavinaismereti tanfolyam

A MAHOE tanfolyamot hirdet lavinával kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítására, hegymászóknak, barlangosoknak, síelőknek és mindenkinek, aki a havas hegyekben jár. Helye: Magas-Tátra, Poprádi-tavi ház.Ideje: 2021. március 13 – március 15-ig...

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Téli alpesi hegymászó tanfolyam

Figyelem! A program megrendezése az aktuális vírushelyzettől függ. Elmaradás esetén a befizetett előleget teljes egészében visszafizetjük. Bárhová indulsz túrázni a hazai hegyeken kívül, előbb-utóbb havas, firnes, jeges terepre kerülsz. Itt már...

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő tanfolyam

Gleccserjáró és expedíciós előkészítő ta…

Figyelem! Ez a tanfolyam idén, a vírushelyzet miatt elmarad! Ez egy kemény hegyi tanfolyam. Ide csak azok jelentkezését várjuk, akik már az alapfokú tanfolyamot elvégezték és már a tátrai téli tanfolyamon is...

Tavaszi bejárós alapfokú sziklamászó tanfolyam

Tavaszi bejárós alapfokú sziklamászó tan…

Figyelem! A tanfolyam kezdése egy kicsit késik. Reményünk szerint húsvét után tudunk indulni.  Itt kezdődik a hegymászó pályafutásod! Ez az első lépés, hogy önálló hegymászó legyél. Az itt megszerzett ismeretek nélkülözhetetlenek,...

Archívum

NAPTÁR

Kövess minket a Facebookon is